Z malého bistra k bio sušenkám: příběh s chutí a vizí

Od malého bistra až po úspěšného výrobce bio sušenek a tyčinek. Přečtěte si rozhovor s firmou, která už od roku 2007 propojuje chuť, kvalitu a zdravý životní styl. Co je jejich TOP produkt a jak vznikají nové receptury?

 

1. Jaká je historie založení Vaší firmy?

Jsme na trhu od roku 2007. Cesta přes malé bistro a prodejnu s bio surovinami k výrobě sušenek a tyčinek.

2. co vás přivedlo k vašim výrobkům?

Pohnutky byla vize v budoucnost bio výrobku a vztah k zdravějšímu životnímu stylu.

3. Jak dlouho trvá vývoj – výroba jednoho výrobku

Vývoj někdy pul roku, někdy rok. Záleží od náročnosti a specifik produktu.

4. Spolupracujete s odborníky na vývoji?

Ano, puvodní receptury jsme skládali s profesorem Zacharem, odborníkem na výživu.

5. Co plánujete za novinky?

Nechte se překvapit. Ale poslední 4 roky jsme udělali značný vývoj, zvýšili jsme portfolio výrobku o 120%, proto teď další vývoj moc v plánu nemáme. Pokud ale bude na trhu nějaký impuls, budeme samozřejmě reagovat.

6. Jaký je Váš osobní TOP výrobek?

Bio máslové sušenky, naše novinky z loňska. Nejchutnější produkt, který jsme kdy vyvinuli.